september, 2019

Evenement informatie

A Day at the Races!!

Renbaan Lelystad zondag 1 september 2019

Op zondag 1 september, dus nog vóór de familie- en nakomelingendag staat er weer een renbaandag op de planning! We gaan weer coursen en baanrennen achter een hazenvel aan! Vorig jaar deden we dit in oude Pekela, deze keer gaan we naar Lelystad. Een prachtig spektakel, zoals menigeen kan beamen en een heerlijke dag voor jong en oud. Weer een dag genieten van onze rassen.

De renbaan in Lelystad is van alle gemakken voorzien. Er is o.a. een clubhuis, een snackkraam en een overkapping, die ervoor zorgt dat men bij slecht weer beschut staat. Bij de renbaan is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s, caravans en campers. Als men met een kampeermiddel bij de renbaan wilt overnachten, kan er voor elektriciteit gezorgd worden. Voor het overnachten wordt een kleine bijdrage per kampeermiddel gevraagd.

Dus save the date en geef je snel op via activiteiten@griffonvendeenrasvereniging.nl

Tijden

(Zondag) 14:44 - 14:44

Nullam ultricies Aenean ipsum vel, tempus eleifend fringilla mi, ante. Donec