oktober, 2019

18okt(okt 18)19:0020(okt 20)18:00Stap Marathon Zeeland

Evenement informatie

Geweldige Stapmarathon voor alle Griffons Vendéens in Vlissingen

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 oktober organiseert de Griffon Vendéen Rasvereniging Nederland de Stapmarathon in Vlissingen. Wandelen door Vlissingen en over de stranden van Walcheren, eten bij GBGV Marie van Brasserie de Jong, slapen als een roosje bij GBGVs Rosie en Marie waar wij en onze viervoeters van harte welkom zijn. Zondag na het ontbijt nog een prachtige stadswandeling met lunch in Middelburg waarna we een rondleiding krijgen in Fort Rammekens in Ritthem met als afsluiting een heerlijke speelmoment op het hondenlosloopstrand naast het Fort en dan moe en voldaan de terugreis aanvaarden. Gegarandeerd een weekend vol pret.

Voor de overnachting kun je terecht bij City Hotel te Vlissingen onder vermelding van Griffon Vendéen Stap Marathon.

De kamers in het City Hotel zijn te boeken via www.booking.com.

In totaal zijn er 12 kamers en 2 familiekamers. Bij een paar kamers kan (in overleg) een kinderbed geplaatst worden.

Wees er snel bij want vol is vol.

Doe mee en ga ook voor een weekend vol gezelligheid!

Meldt u zich na reservering van het hotel ook even aan via email bij karin@griffonvendeenrasvereniging.nl, zodat we weten wie er komen en vermeld aan welke activiteiten u deel wilt nemen met het aantal personen, u krijgt dan een mail terug met details, dank u!

Voor wie alleen in Zeeland wil meewandelen/eten op zaterdag of zondag kan zich ook aanmelden natuurlijk.

Voorlopig programma:

Vrijdag 18 oktober 2019

-Aankomst in Vlissingen

-19.00 uur gezamenlijk diner bij genoeg animo

Zaterdag 19 oktober 2019

-10.00 uur Wandeling door Vlissingen met Anna

-11.00 uur Strandwandeling naar Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach (4 km)

-12.30 uur Lunch in Kon-Tiki Beach, Soep, broodjes vis/vlees/vegetarisch, 2 soorten salades € 14,50, kinderen snackmenu: snack/friet/mayo/appelmoes € 6,80 (van te voren opgeven, max 50 personen)

-14.00 Strandwandeling naar Vlissingen

-19.00 uur Dinerbuffet met de Franse Slag bij Brasserie de Jong € 35 excl drinken, Kinderen tot 15 jaar eten mee voor € 8 excl drinken. (van te voren opgeven, max 40 personen)

o  Buffet met seizoen producten, op verzoek (vooraf) ook met vega producten.

o  Een buffet “ met de Franse slag” denk aan Boeuf Bourguignon, Coq au Vin, Ratatouille. En natuurlijk heerlijke nagerechten.

Zondag 20 oktober 2019

–   10.45 uur Stadswandeling Middelburg met routebeschrijving

–    12.30 uur Lunch bij Brasserie Eiggenwijzz € 16,95, kinderen € 6,95 (van te voren opgeven, max 70 personen)

o  – Verschillende luxe broodjes ( meer bruin dan wit ),

o  – Verschillende soorten beleg zowel vlees als kaas

o  – Gerookte zalm, Carpaccio van rundvlees en een kroket

o  – Kannen melk en karnemelk en jus d’orange

o – Gemengde pastasalade

o  – Kinderen: Zachte puntjes choco pasta, hagelslag, jam en knakworstjes met ranja

–   14.30 uur Rondleiding met gids bij Fort Rammekens wordt u aangeboden door de Griffon Vendéen Rasvereniging Nederland (van te voren opgeven)

–  15.30/16.00 uur Uitwaaien op het hondenlosloopstrand bij het Fort

– Daarna allemaal weer fijn naar huis of nog even een afzakkertje in het mooie Vlissingen.

Voor meer informatie en uw aanmelding kunt u terecht bij Karin van Viersen – karin@griffonvendeenrasvereniging.nl

Tijden

18 (Vrijdag) 19:00 - 20 (Zondag) 18:00

libero. tristique dapibus pulvinar elementum non libero ut efficitur.