juni, 2024

09jun11:0013:00Spelen en ravotten in de hondenspeeltuin

Meer

Evenement informatie

We gaan op zondag 9 juni 2024 weer lekker spelen met onze honden in de Hondenspeeltuin Midden Drenthe te Beilen!

Hondenspeeltuin Midden-Drenthe is een mooie en grote hondenspeeltuin. De speeltuin heeft een afmeting van maar liefst 0,8 hectare en is volledig omheind met een rasterhekwerk van 1.80m hoog. Het is echt een plaats om elkaar te ontmoeten. De baasjes kunnen lekker bijkletsen, ervaringen uitwisselen en de honden kunnen vrijuit met elkaar spelen en ravotten.

Op het terrein staan voor zowel grote als kleine honden speeltoestellen; wipwap, A-brug, catwalk, speelhuisjes (met een brug verbonden), hindernisjes, trampolines, zandbakjes om te graven, buizen/tunnels en bij mooi weer zwembadjes. Voor elke hond is er wel wat bij!

Praktische informatie

Locatie: Hondenspeeltuin Midden-Drenthe
Adres: kruispunt Ossebroeken en Sportlaan in Beilen. Gebruik voor uw navigatie het adres Ossebroeken 17, 9411 VR Beilen.
Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur
Kosten: € 1 per hond. Dit kunt u bij aankomst voldoen. Parkeren kan gratis op het eigen terrein.

Eten en drinken

Er is een kiosk op het terrein waar u o.a. koffie/thee, cake, broodje hamburger en ander lekkers kunt bestellen. De kosten daarvan variëren van € 1,- tot € 2,75. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Let op: per 1 juli zullen de prijzen iets verhoogd worden. Ook is er op de parkeerplaats een Dixi-toilet en staan op het terrein banken en stoelen om te zitten.

Komt uw hond ook spelen?

Meld u dan aan bij de activiteitencommissie via activiteiten@griffonvendeenrasvereniging.nl. Let op: loopse honden kunnen helaas niet meespelen.

Tijden

(Zondag) 11:00 - 13:00

Locatie

Hondenspeeltuin Midden-Drenthe

Ossebroeken