juli, 2023

02jul09:0017:00Kampioenschapsclubmatch 2023

Meer

Evenement informatie

Komt u ook naar de kampioenschapsclubmatch (KCM) op 2 juli in Zwolle? Schrijf u nu in!

Bent u benieuwd wat een gediplomeerde keurmeester van uw hond vindt? En vindt u het leuk om uw hond te vergelijken met de honden van andere leden? Schrijf u dan nu in voor de kampioensclubmatch (KCM) op 2 juli 2023 en stap in de ring!

De KCM is een unieke gelegenheid om het exterieur van uw hond te laten beoordelen. U vindt uw eigen hond natuurlijk de mooiste die er is – maar vindt de keurmeester dat ook? Na de keuring ontvangt u een uitgebreid rapport (digitaal), zodat u de beoordeling nog eens rustig terug kunt lezen.

Met een goede voorbereiding schitteren u en uw hond straks in de ring! Op deze pagina leest u hoe de KCM in zijn werk gaat en hoe u uw hond er het beste op kunt voorbereiden.

Keurmeester Frédéric Mayeur

Deze editie hebben we de zeer ervaren keurmeester Frédéric Mayeur uit Frankrijk bereid gevonden om de honden van onze leden te keuren. Dhr. Mayeur is erg bekend met de Petit Basset, Grand Basset en Briquet en is dan ook dé aangewezen persoon om onze honden onder de loep te nemen.

Keuring en meer
De KCM is niet alleen voor wie zijn hond wil laten keuren. Ook publiek is natuurlijk van harte welkom! Daarom zorgen we ervoor dat er, naast de keuring, nog veel meer te beleven is. Zo zal er waarschijnlijk een professionele hondenfotograaf aanwezig zijn om uw liefste viervoeter op de foto te zetten en kunt u bij verschillende kraampjes benodigdheden en lekkernijen voor uw hond kopen.

Inschrijven kan vanaf nu
Komt u met uw hond naar de KCM op 2 juli bij KC Zwolle? Schrijf u dan nu in via deze link. Let op: gebruik de speciale code 23KCMNL voor € 10 korting op het inschrijfgeld! De tweede, derde of elke volgende hond krijgt € 5 korting. Inschrijven kan tot begin juni.

Dagprogramma

Het dagprogramma ziet er ongeveer als volgt uit:
09.30 Terrein open11.00 Aanvang keuringen GBGV reuen12:00 Aanvang keuringen GBGV teven13:00 Lunch14:00 Aanvang keuringen PBGV
14:30 Aanvang keuringen Briquet15:00 Aanvang keuringen erering

Adres

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
8013 NR Zwolle
Netherlands

Tijden

(Zondag) 09:00 - 17:00